Direct la continutul paginii »

Samy Invest Imob SRLReprezantam o agentie imobiliara pentru care cuvantul de ordine este calitatea serviciilor aduse clientilor nostrii.

Gama larga de oferte ne ajuta sa satisfacem cele mai variate cerinte ale dumneavoastra.

Apeland la consilierii nostrii imobiliari, beneficiati de informatii detaliate, care cu certitudine vor duce la concretizarea dorintelor dumneavoastra.

Constructiile de locuinte finantate din fondurile statului, in curs de executie si nerepartizate nominal pina la data intrarii in vigoare a prezentei legi, care nu pot fi terminate si vindute in conditiile reglementarilor in vigoare, pot fi vindute pe apartamente, pe paliere, pe scari, pe tronsoane de cladiri sau in intregime, prin licitatie publica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Samy Invest Imob SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Samy Invest Imob SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Samy Invest Imob SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.401