Direct la continutul paginii »

Vilspopress SRLÎntr-o societate dinamică, nevoia de informaţie şi publicitate a devenit primordială pentru succesul în afaceri. Mass-media a cunoscut o dezvoltare fără precedent şi, din multitudinea de oferte, oamenii de afaceri trebuie să ştie că succesul muncii lor depinde adesea şi de inspiraţia în a-şi alege partenerul de care au nevoie într-un domeniu sau altul.

Considerăm că aveţi suficiente motive pentru a alege ca partener media publicaţia ARENA şi din acest motiv alăturat vă prezentăm oferta noastră de servicii publicitare şi avantajele colaborării cu firma noastră.

-seriozitate din partea colectivului administrativ şi redacţional
-publicaţia noastră are un număr mare de cititori din rândul tuturor categoriilor sociale
-publicaţia noastră este distribuită prin abonament în absolut toate localităţile judeţului, cu precădere la cluburile sportive, instituţii şi firme.
-avem peste 200 de abonamente distribuite în Rm. Vâlcea
-avem peste 400 de abonamente distribuite în mediul rural şi în celelalte localităţi ale judeţului Vâlcea
-suntem vizibil şi pe Internet prin www.arenavalceana.ro, unde suntem accesaţi săptămânal de mii de vizitatori
-publicaţia noastră este editată în regim de bisăptămânal, cu apariţii în zilele de marţi şi vineri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vilspopress SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vilspopress SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vilspopress SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.266