Direct la continutul paginii »

Darom Group SRLFirma DAROM GROUP SRL este specializata pe sectorul distribuitoarelor automate de bauturi calde, capabile sa satisfaca exigentele clientilor incepand cu birourile mici si pana la firme medii si mari precum si in complexe comerciale private sau institutii publice.

Firma noastra este operativa din anul 2003 in regiunea Cluj-Napoca.

-Instalarea automatelor se face in regim de comodat cu folosinta gratuita. Automatele sunt fabricate de producatori ,lideri in domeniu(Omnimatic,Rhea VENDOS, Bianchi,Saeco).

-Serviciile de intretinere si asistenta tehnica sunt gratuite.

-Accesorile oferite (mobilier sustinere distribuitoare,canistre,materiale pentru racordarea la reteaua de apa) sunt gratuite.

-Modalitati flexibile de plata a produselor CONSUMATE.
Servicii de revizionare periodica a automatelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Darom Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Darom Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Darom Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.