Direct la continutul paginii »

Touropa SRLInfiintata in anul 1994, Agentia Touropa a avut o evolutie remarcabila pe piata turistica, devenind unul dintre cei mai importanti tour-operatori din Oltenia si prima agentie din Craiova acreditata IATA.

Pentru noi, fiecare client constituie o provocare unica de a oferi cele mai bune servicii la cele mai mici tarife.

-pachete turistice: business, lux, relaxare si rafinament, evadare in doi, vacante pentru familie, turism rural si ecoturism, oferte speciale si de sezon; programe speciale pentru tineri casatoriti; organizarea de training-uri, team building, paintball, rafting, turism incentive;

-organizare de evenimente (conferinte, congrese, seminarii, sesiuni de lucuru, cursuri de perfectionare, intalniri de lucru, schimburi de experienta in tara si in strainatate ) si subcontractarea serviciilor conexe (sonorizare, treducere simultana, catering etc.)

-calatorii de afaceri;
-rezervari la hoteluri si pensiuni din tara, bilete de odihna si tratament; litoral; statiuni montane;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Touropa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Touropa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Touropa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.906