Direct la continutul paginii »

Ship Travel International SRLÎnfiinţată în anul 2002 în Brăila, Ship Travel International (S.T.I.) este prima agenţie tour-operatoare din România, specializată EXCLUSIV în promovarea şi rezervarea croazierelor.

Ship Travel International S.A. este o societate româno-olandeză, cu manageri de top specializaţi în Olanda ce deţin o experienţă de peste 20 ani în turismul de croazieră.Pentru a veni mai aproape de agenţiile partenere cu care am colaborat înca din anul 2002, am deschis un punct de lucru în anul 2008, în Bucureşti, b-ul N. Bălcescu nr. 30.

În centrul echipei Ship Travel International stă pasiunea de a vă oferi o vacanţă memorabilă la bordul unui vas de croazieră. Facem tot ce este posibil să vă ajutam în alegerea acestei vacanţe de neuitat, prin grija acordată calităţii serviciilor ireproşabile pe care dorim să vi le acordam, precum şi a detaliilor necesare pentru a realiza o croazieră reuşită.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ship Travel International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ship Travel International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ship Travel International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.687