Direct la continutul paginii »

Pietricica Turism SRLMamaia Sat este zona de litoral situata intre statiunea Mamaia (5 km ) si Navodari (3 km ). Se ajunge cu autoturismul sau cu cursele regulate ale autobuzelor si microbuzelor de pe ruta : Constanta-Mamaia-Mamaia Sat -Navodari.

Orasul Navodari este cunoscut turistilor in special pentru tabara de copii de aici , fondata de circa 20 ani.

Vama Veche o localitate mica ,situata la cativa km sud de 2 Mai a devenit in ultimele sezoane de vara un loc foarte cautat datorita atmosferei de nonconformism, gen ,costinesti ' si a preturilor reduse la cazare si masa.

Putinii oameni de afaceri care au avut curajul sa investesca aici au avut placuta surpriza sa constate ca ultimele sezoane estivale le-au adus castiguri nesperat de mari, un numar neasteptat de mare de turisti au poposit la Vama Veche transformand localitatea intr-unul din cele mai ,,sic''locuri de petrecere a vacantei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pietricica Turism SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pietricica Turism SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pietricica Turism SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.767