Direct la continutul paginii »

Soferul SRLSituata intr-o zona reziden�iala a ora�ului Bacau, in cartierul Gheraiesti si la aproximativ 10 minute de mers din centrul orasului spre localitatea Piatra- Neamt,

PENSIUNEA SOFERUL va ofera cazare in camere, apartamente si garsoniera de confort 2* si 3*, cu paturi duble si matrimoniale in conditii excelente, departe de forfota orasului si totusi....atat de aproape.


Atractie deosebita a pensiunii o constituie masina incastrata in zid, care da o nota distinctiva acestei pensiuni.

Practic, intreaga masina este folosita in decoararea acestei pensiuni : portiera din fata face parte din receptie, iluminarea restaurantului foloseste pe post de corpuri de iluminat roti, etc. Povestea masinii o puteti afla direct de la managerul si proprietarul pensiunii Dumitru StativaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Soferul SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Soferul SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Soferul SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.438