Direct la continutul paginii »

Nicro Impex SRLProgramati-va ora de sosire la aeroport cu 2 ore inainte de ora indicata pentru zborul dumneavoastra, sau la ora indicata de compania aeriana.

Calatoria cu avionul presupune o succesiune de formalitati (inregistrarea pasagerilor si a bagajelor, controale de securitate, controlale vamale etc).

Rezervati timp pentru toate acestea: este in interesul dumneavoastra sa aveti o calatorie lipsita de griji! Luati in calcul placerea de a savura o cafea inainte de calatorie...

Inregistrarea (formalitatile check-in) se efectueaza la ghiseul rezervat pentru zborul cu care urmeaza sa calatoriti.

Imediat ce ajungeti in aeroport, informati-va cu privire la zborul dumneavoastra: este posibil sa fi aparut modificari de ultima ora.
Adresati-va personalului de la Biroul de Informatii al aeroportului.
Consultati tabela cu informatii asupra zborurilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nicro Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nicro Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nicro Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.784