Direct la continutul paginii »

Scanio SRLNe face o deosebita placere sa va prezentam agentia noastra - SCANIO TRAVEL - Agentie de Turism Intern si International, Touroperator , membra ANAT si membra a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.


SCANIO TRAVEL, fondata in anul 1991 este una dintre primele agentii de turism infiintate in Romania dupa 1990.


Inca de la infiintare, specificul activitatii agentiei SCANIO TRAVEL, a fost asigurarea serviciilor complete de business travel, servicii dedicate in special marilor corporatii, companiilor cu diverse domenii de activitate si institutiilor guvernamentale.


Asadar, va stam la dispozitie cu oferte speciale pentru bilete de avion, cazari interne la cele mai bune hoteluri Bucuresti si din tara, cazari externe oriunde in lume, vacante, sejururi, circuite, organizare de conferinte, simpozioane, seminarii, team-buildinguri si evenimente de afaceri, calatorii de afaceri, tururi de oras, asigurari medicale, carti verzi, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Scanio SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Scanio SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Scanio SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.652