Direct la continutul paginii »

Instant Prest SRLIn dorinta de a avea cei mai multumiti clienti, inca de la inceput noi am venit pe piata suceveana cu cateva servicii, unele de la inceputul firmei si altele create in functie de cerintele clientilor, si anume:

* Servicii de reincarcare prepay (Orange, Vodafone, Cosmote), comercializarea de cartele convorbiri internationale (UPC) si nationale (RTC)

* Serviciul de inchirieri auto, oferind clientilor doar masini straine marca Toyota si Peugeot la preturi foarte avantajoase pentru toate buzunarele
*si multe alte servicii

* Servicii de turism oferite prin agentia de turism Instant Travel deschisa in centrul Sucevei, special pentru clientii nostri, cu oferte senzationale la preturi exceptionale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Instant Prest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Instant Prest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Instant Prest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.658