Direct la continutul paginii »

Harghita Tours SRLAgenţia noastră îşi desfăşoară activitatea din anul 1991 cu sediul în Odorheiu Secuiesc. În anii 1995 şi 2000 HARGHITA TOURS a fost pe primul loc la nivelul întreprinderilor mici şi mijlocii din judeţul Harghita.


Datorită experienţei noastre de aproape 20 ani, numărul clienţilor noştri fideli creşte în continuu. Având în vedere schimbarea, care a avut loc în privinţa cererii din partea clienţilor, suntem pregătiţi să oferim posibilitatea de opţiune pentru orice tip de client.
Vă stăm cu mare plăcere la dispoziţie!


Oferim o gamă largă de servicii şi programe turistice atât celor dornici să cunoască lumea, cât şi celor care ne vizitează, organizăm programe şi excursii individuale şi de grup conform cerinţelor.


Oferta noastră de pachete şi servicii turistice o adresăm nu numai persoanelor interesate, individuale sau în grup, ci şi întreprinderilor. Valorificăm în mod permanent programe exotice, circuite, programe de schi, excursii în ţară, bilete de tratament, respectiv programele agenţiilor de turism renumite şi de încredere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Harghita Tours SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Harghita Tours SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Harghita Tours SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.259