Direct la continutul paginii »

Dedal Tur SRLAgentia de turism DEDAL TUR a fost creata materializand intentiile unei echipe tinere de a va oferi servicii de cea mai inalta calitate si de a va provoca exigentele.

DEDAL TUR, inca de la aparitia pe piata, pune accent pe completarea portofoliului de activitati desfasurate pentru a veni in intampinarea dorintelor dumneavoastra. Dorim sa gasiti la noi tot ceea ce va este necesar pentru calatoria pe care o pregatiti.

Asiguram servicii turistice complete in tara si in strainatate.

Ca recunoastere a valorii profesionale si manageriale a echipei, DEDAL TUR a primit acreditarea internationala a IATA (Internatiotnal Air Transport Association, Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni), pas important catre accederea in familia internationala a transportatorilor si intermediarilor din domeniul aerian.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dedal Tur SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dedal Tur SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dedal Tur SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.759