Direct la continutul paginii »

Jade SRLAgenţia JADE, înfiinţată în februarie 1993, a promovat de-a lungul anilor pachete de servicii turistice, în tară şi străinătate, lărgindu-şi an de an paleta destinaţiilor.

Dorinţa noastră de perfectionare continuă a atras un numar mai mare de clienţi în agenţie şi fidelizarea celor deja existenţi în baza noastră de date.

De la sejururi pe plajele însorite ale Europei şi Asiei, la circuite culturale propuse de agenţie sau create la cererea clienţilor, până la turism de afaceri, tabere pentru elevi şi studenţi, pachete de week-end, croaziere, transport cu autocarul, bilete de avion, asigurări medicale, am diversificat continuu oferta agenţiei, venind în întâmpinarea cererii existente pe piaţă.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Jade SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Jade SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Jade SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.062