Direct la continutul paginii »

Top Holding SRLAvand un portofoliu creat in mare parte din designeri de renume international, compania Top Holding se adreseaza persoanelor care adopta moda ca un ingredient al vietii de zi cu zi, celor care vor sa reflecte succesul lor cotidian prin accesorii de calitate.

Compania Top Holding SRL este distribuitorul pentru Romania al Grupului Fossil, respectiv al brandurilor:Fossil, Emporio Armani, Diesel, DKNY, adidas, ceasuri si bijuterii.
Totodata, compania este distribuitor al brandurilor JLO by Jennifer Lopez, Krizia si Gai Mattiolo (ceasuri).

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Top Holding SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Top Holding SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Top Holding SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.764