Direct la continutul paginii »

Bijuteria Gi-bi S.r.l. SRLCompania Bijuteria Gi-bi S.R.L. produce o gama larga de biujuterii din aur si argint - verighete, coliere, seturi de bijuterii, lantisoare, bratari, inele; executa reparatii de bijuterii; vinde si distribuie stilouri, pixuri si creioane mecanice marca Parker si Waterman.

Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Bijuteria Gi-bi S.R.L..

Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bijuteria Gi-bi S.r.l. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bijuteria Gi-bi S.r.l. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bijuteria Gi-bi S.r.l. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.063