Direct la continutul paginii »

Ropati-com SRLS.C. Ropati-com S.R.L. are ca obiect de activitate comertul en-gros a unei game bogate de produse nealimentare, fiind specializata in cometul de baterii alkaline si nealkaline.

Avem principalul punct de desfacere in Craiova, in Targul Comercial Banie, standul 87, principalii nostri clienti fiind din judetul Dolj si celelalte judete limitrofe.

Comercializam toata gama de baterii ( R03, R06, R14, R20, 9V, 4,5V ) a mai multor marci , cum ar fi Footmark, Camelion, Toshiba, Sanyo, precum si baterii de ceas tip butoni marca Footmark si Camelion.

Suntem deschisi orcarei forme de colaborare cu firme similare din tara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ropati-com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ropati-com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ropati-com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.792