Direct la continutul paginii »

Micri Gold Bijuterii SRLCompania Micri Gold Bijuterii S.R.L comercializeaza o gama larga de bijuterii si ceasuri de lux, bijuterii aur, coliere, cercei, bratari, verighte, ceasuri Chopard, Bvlgari, Grisogono. Firma noastra are o echipa de 15 angajati.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre.

Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.


In cadrul companiei Micri Gold Bijuterii S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Micri Gold Bijuterii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Micri Gold Bijuterii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Micri Gold Bijuterii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.509