Direct la continutul paginii »

Foxi Com Servimpex SRLCompania Foxi Com Servimpex S.R.L efectueaza reparatii ceasuri, servcii de ceasornicarie. Firma noastra are o echipa de 1 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior.

Principala preocupare a companiei Foxi Com Servimpex S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Foxi Com Servimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Foxi Com Servimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Foxi Com Servimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.635