Direct la continutul paginii »

Rd Art Presents SRLLa noi gasiti ceasul care se potriveste perfect cu decorul biroului sau locuintei dumneavoastre. Ceasuri cu logo, Ceasuri pentru copii, Ceasuri cu zodii, Ceasuri cu orase, Ceasuri cu teme (Paste, Craciun, Sport, Muzica, etc) sunt doar cateva modele din ceasurile noastre.

Pe Ceaspromo.ro gasiti si ceasul blank pe care puteti sa-l personalizati cum doriti dumneavoastra.

Confectionam si comercializam ceasuri personalizate de perete sau de birou din PVC, lemn sau sticla.

Confectionam la comanda ceasuri de perete sau de birou cu imagini reprezentative din orasul dumneavoastra. Este ideal pentru promovarea turistica a localitatii dumneavoastra.

PVC, Lemn, SticlaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rd Art Presents SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rd Art Presents SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rd Art Presents SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.838