Direct la continutul paginii »

Microfin Intec SRLFirma a dezvoltat la cererea clientilor ceasuri programatoare pentru comanda iluminatului public ASTROLUX - Optim, avand corectie astronomica asa incat programul de comutare se corecteaza automat in functie de orele de rasarit si apus.
Din aceiasi categorie a fost dezvoltat ceas programator pentru comanda automata a soneriei la scoli.

Firma Microfin Intec Srl este specializata in productia de ceasuri publice, ceasuri de fatada, ceasuri de turn, ceasuri stradale, ceasuri monumentale, etc

Ceasurile de turn si cele de fatada pot fi echipate cu sistem de sonorizare care reda un numar de batai ( imitatie clopot ) sincronizat cu ora indicata pe cadran.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Microfin Intec SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Microfin Intec SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Microfin Intec SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.832