Direct la continutul paginii »

Kitt Impex SRLCompania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca reparatii ceasuri de mana, ceasuri mecanice si digitale.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Firma noastra are un personal de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kitt Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Kitt Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kitt Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.565