Direct la continutul paginii »

Sc Unikshop SRLSuntem o firma ce desfasoara activitati de comert online en-gros si en-detail, cu sediul central in Iasi. Produsele noastre sunt importate din cataloage de prestigiu, ce au centrele de distributie in vestul Europei.

Ne propunem sa ne dezvoltam continuu, astfel incat sa extindem gama de shopuri on-line si de servicii si sa venim in intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor nostri.

Oferim produse de calitate la preturi accesibile printr-un model de comert ce are in centru clientul, cu nevoile si dorintele sale. Echipa noastra se implica cu maxima atentie si profesionalism in preluarea si finalizarea fiecarei comenzi. Ne imbunatatim mereu serviciile, prin evolutie tehnologica si profesionala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sc Unikshop SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sc Unikshop SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sc Unikshop SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.452