Direct la continutul paginii »

Solaris Displays SRLFirma Solaris Displays S.R.L. produce sisteme electronice de afisare cu leduri, de interior sau exterior, in toata gama de culori ale elementelor de afisare existenta pe piata (rosu, verde, albastru, portocaliu, alb), cu variate domenii de utilizare.

Produse si servicii:ceasuri electronice, panouri de curs valutar, tabele de scor, panouri grafice pentru afisarea mesajelor publicitare, panouri industriale

Flexibilitatea este una dintre prioritatile noastre. Astfel, putem face personalizari ale produselor sau putem proiecta si executa la comanda, dupa specificatiile clientului, diverse echipamente electronice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Solaris Displays SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Solaris Displays SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Solaris Displays SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.560