Direct la continutul paginii »

Diaco Prod SRLFideli principiului pasilor mici si siguri,am reusit de la an la an sa inregistram cresteri importante bazate pe marirea constanta a numarului de clienti, a portofoliului de produse,cresteri sustinute de marirea echipei de vinzari,a parcului auto.
Astfel s-a realizat constructia noului sediu cu o putere logistica marita.

Noua fabrica de dulciuri inaugurata in 2007 beneficiaza de conditii igienico-sanitare desavirsite conform normelor de siguranta alimentara cerute de Uniunea Europeana.
Proiectul liniilor de productie si fluxurilor tehnologice a fost realizat dupa cele mai noi standarde europene respectind principiile HACCP.
Investitiile facute au vizat si achizitionarea de utilaje performante ce confera produselor noastre siguranta si calitate constanta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Diaco Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Diaco Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Diaco Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.174