Direct la continutul paginii »

Tiger Cutting Tools SRLSC Tiger Cutting Tools Srl a fost infiintat in anul 2001, fiind primul Reprezentant Oficial in Romania al firmei KORLOY Inc. – Corea de Sud ,producator de placute amovibile din carburi metalice si suporti aferenti .( cutite , capete de ferzat, accesorii, etc)

Prin largirea profilelor de scule distribuite , astazi putem oferi partenerilor o gama larga de procese tehnologice. Toate cele aratate mai sus sunt obiectivele noastre si pe viitor si se prevede o dezvoltare rapida si continua al socitatii noastre.

Conducerea firmei pune un accent deosebit pe pregatirea profesinala al salariatilor pentru deservirea de incredere a partenerilor, redarea know-hov-lui, si ofertarea cea mai moderna si cea mai optima in vedera reducerii costurilor de scule pe operatii si repereContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tiger Cutting Tools SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tiger Cutting Tools SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tiger Cutting Tools SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.