Direct la continutul paginii »

Indstel SRLS.C. INDSTEL S.R.L. Craiova s-a infiintat si activeaza in Romania din iulie 2001 si are capital integral privat. Compania este specializata in comercializarea materialelor de etansare, termoizolante si electroizolante.

Societatea este importator direct al unor mari producatori din Rusia, Germania, Cehia, Spania, Polonia, de unde achizitionam produsele noastre: snururi, placi nonazbest (marsit, carton), panze termoizolante, textolit, sticlotextolit, etc. necesare industriei din Romania.

Principala piata de desfacere a produselor noastre este industria metalurgica, constructoare de masini, materialelor constructie, chimica, petrochimica, energetica si termica.

Specificul aparte al produselor comercializate de societatea noastra (medii de lucru si parametri deosebiti),ne impune cerinte majore in selectarea furnizorilor si calitatii materialelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Indstel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Indstel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Indstel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.842