Direct la continutul paginii »

Castrum Electric SRLCASTRUM GRUP si-a inceput activitatea in anul 1992 o data cu infiintarea la Negresti-Oas a firmei CASTRUM CORPORATION SRL- “compania mama” a grupului.

Incepand din anul 1998, CASTRUM CORPORATION SRL a pornit achizitionarea altor companii de pe piata romana , astfel ca in prezent, companiile ce formeaza CASTRUM GRUP ofera o gama larga de bunuri si servicii pe tot cuprinsul Romaniei.

La sfarsitul anului 2002, dupa numai 10 ani de activitate, cifra de afaceri a CASTRUM GRUP era de 889,66 mld lei si avea 3000 de angajati in toata tara. Iar dupa 12 ani de activitate grupul a realizat o cifra de afaceri de 10.000 mld. lei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Castrum Electric SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Castrum Electric SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Castrum Electric SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.813