Direct la continutul paginii »

Methexis SRLSocietatea Methexis a fost infiintata in anul 1993 si are ca obiect de activitate comercializarea de materiale si echipamente pentru instalatii electrice, cat si executia lucrarilor de instalatii electrice pentru constructii civile si industriale.

De-a lungul anilor am fost alaturi de clientii nostri prin distributia unei game largi de echipamente si materiale precum si a serviciilor aferente (proiectare, consultanta, executie).

Misiunea Methexis este aceea de a oferi solutia completa în sectorul in care activeaza prin produse si servicii de calitate.

Prioritatile noastre sunt satisfactia clientilor si calitatea serviciilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Methexis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Methexis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Methexis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.