Direct la continutul paginii »

Sevco Instalatii SRLFirma Sevco Instalaţii din Alba Iulia, fondată în anul 2003 are o experienţă vastă în domeniul instalaţiilor de încălzire şi climatizare. Profilul companiei este comercializarea de centrale termice, calorifere şi accesorii.

De asemenea efectuăm şi servicii pentru instalare, punere în funcţiune, menteanţă şi service autorizat pentru sisteme termice. Avem calitatea de reprezentant şi dealer autorizat al companiei Ferroli în judeţul Alba

Magazinul firmei noastre vă oferă toată gama de produse şi accesorii pentru instalaţii şi sisteme pentru încălzire şi climatizare.

- Execuţie instalaţii complexe cu panouri solare, pompe de căldură şi cazane automate pe peleţi. SE asigură service, garanţie, consultanţă tehnică.

- Accesorii pentru încălzire: Ţevi din pvc, coturi, t-uri, etc; ţevi din cupru sau polipropilenă (ppr) şi fitinguri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sevco Instalatii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sevco Instalatii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sevco Instalatii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.