Direct la continutul paginii »

Derom Total SRLIn cadrul grupului Derom Total - Systembau SPS, firma Derom Total isi aduce aportul in marketingul constructiilor, contractarea de lucrari, dezvoltarea tehnologica, comerciala si imobiliara, logistica, vanzari de materiale, dezvoltarea si finantarea de proiecte specifice grupului (structuri metalice, termo si hidroizolatii, fatade industriale si comerciale).


coperisuri metalice tristrat tabla-vata-tabla pentru supermarketuri de dimensiuni reduse ex: Penny Market sau panouri cu miez din poliuretan sau vata minerala pentru diferite tipuri de constructii, show room-uri, sali de sport, etc.

Acoperisuri PVC - pentru obiective industriale si civile de mari dimensiuni pe suport de tabla si cu diferite straturi de izolatie: vata minerala, polistiren, PIR.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Derom Total SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Derom Total SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Derom Total SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.