Direct la continutul paginii »

Metrilog Systems SRLFirma noastră livrează, instaleaza si întretine echipamente de telemetrie si senzori realizate atât ca urmare a cercetării si productiei interne.

Componentele aflate in programul nostru pot fi livrate si ca piese separate. Datorita utilizarii standardelor deschise, componentele noastre se pot usor integra si in sisteme produse de alti fabricanti.

Implementarea unui sistem de telemetrie/M2M este o sarcină complexă. Lucrând împreuna, noi preluăm complexitatea proiectului dumneavoastră.

In functie de aplicatia concreta, tehnicienii nostrii va propun solutia tehnica cea mai potrivita. Aceasta va consta din senzori sau interfete catre procesele de masurat, statii de masura si transmisie (RTU), precum si programele necesare pentru interfatarea la sistemele de IT existente.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Metrilog Systems SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Metrilog Systems SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Metrilog Systems SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.835