Direct la continutul paginii »

Mira Communications SRLSuntem o companie tanara avand personal cu experienta de peste zece ani in domeniul telecomunicatiilor.

Vă oferim soluții de consultanţă, proiectare, implementare, configurare, testare, depanare în domeniul IT&C.


Misiunea noastra este furnizarea prompta de produse si servicii de o calitate excelenta, prin proiectarea sistemelor, echipamentelor si solutiilor software la un nivel tehnic ridicat, prin servicii anterioare si ulterioare vanzarii cu maximum de profesionalism.

Solutii si serviciile oferite sunt:

- Soluții Telecomunicații
- Soluții IT
- Instalații electrice de joasă tensiune

Digital Enhanced Cordless Telecommunications (DECT) este un standard european de telecomunicatii, pentru telefoane digitale portabile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mira Communications SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mira Communications SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mira Communications SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.333