Direct la continutul paginii »

Sentis SRLSC Sentis SRL a fost cea care a implementat sistemul complex si complet automatizat pentru asigurarea caldurii si a apei calde, compus din: cazan cu condensatie Rotex GSU 520S, doua panouri solare V26A si sistemul de incalzire in pardoseala monopex la constructia unicat "Locuinta cu Larga Independenta energetica" - LOLIe.

De asemenea constructia LOLIe beneficiaza si de 12 panouri fotovoltaice, montate tot de firma noastra.

Cele 12 panouri pot produce 2200 - 2300 kW/an , care acopera consumul necesar pentru o locuinta avand 185 m2, folosita de o familie compusa din 4,5 persoane.

Locuinta se afla in Iasi, zona Bucium, unde poate fi si vizitata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sentis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sentis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sentis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.809