Direct la continutul paginii »

B.d. Electro Service SRLB.D. ELECTRO SERVICE este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1993 oferind servicii la standarde inalte de calitate printr-un colectiv profesionist si serios, format din ingineri, maistri si electricieni avand o pregatire temeinica si o vasta experienta in domeniul instalatiilor electrice.

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra din punct de vedere calitativ, societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele:

- O echipa profesionista, dinamica, deschisa si temeinic pregatita in domeniul instalatiilor electrice, care va sta la dispozitie in orice moment pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor,
- normelor si a legislatiei in vigoare;
- Materiale de calitate;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale B.d. Electro Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre B.d. Electro Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii B.d. Electro Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.911