Direct la continutul paginii »

Techno Group SRLTECHNO-GROUP formeaza o echipa tanara de profesionisti absolventi ai cursurilor de specialitate, membru Asociatia Videografilor Profesionisti care este pregatita sa faca fata cerintelor actuale, in conditiile schimbarii rapide ale pietei si a tendintelor ce apar pe aceasta.

Pachetele de mai sus sunt orientative, preturile si pachetele pot fi ajustate dupa necesitatile clientului.

Pentru fotografiile realizate in afara pachetului sau realizate de alte persoane se percep un tarif de 3 RON/imagine pentru editarea imaginilor (retusare imperfectiunilor fetei,contrast lumina,culori ,pregatirea imaginilor pentru printare

Executăm filmari video digitale,fotografii , sonorizari pentru orice eveniment public sau privat(evenimente, nunţi, aniversări, botezuri banchete etc.)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Techno Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Techno Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Techno Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.302