Direct la continutul paginii »

Sapien Packaging SRLSuntem receptivi la noutatile din grafica si design, la noile aparitii pe piata de packaging.

SAPIEN PACK a fost infiintata in 2007 ca un studio de grafica si design, specializat pe designul de ambalaj.

Portofoliul nostru de clienÅ£i cuprinde nume cunoscute în special de pe piata locala carora le-am oferit o gama completa de servicii in grafic design: dtp de cotidian pentru Ziarul; ilustraÅ£ie vectoriala pentru revista Unica; infografie vectoriala pentru Cotidianul, ilustratie pentru Playboy; design de ambalaj pentru Primola, Heidi sau Amigo.

Cei doi designeri fondatori ai companiei, Ion Avram si Viorel Rusu au adus cu sine o experienta de mai multi ani in diferite domenii ale graficii publicitare: ilustratie digitala, ilustratie vectoriala, infografie de cotidian, fotografie de produs, sau DTP de cotidian.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sapien Packaging SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sapien Packaging SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sapien Packaging SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.123