Direct la continutul paginii »

Enviro Hr SRLSuntem o firma cu experienta , infiintata in Constanta in anul 2006, inregistrata la Registrul Comertului J13/1971/2006, Ro 18793790, care isi plateste taxele la zi si nu are nici un litigiu cu nici o institutie sau intreprindere.

Ne ocupam cu Cursuri de perfectionare in domeniile Protectia Mediului si Resurse Umane, pentru a oferi celor interesati si partenerilor nostrii, posibilitatea de a parcurge si de a intelege mai bine aceste ramuri ale Managariatului activ, cit si perspectiva impactului social, uman si legislativ.

Portofoliul firmei reflecta cel mai bine experienta acumulata, profesionalismul realizarii obiectivelor si eficienta dobindita prin satisfacerea unor colaboratori de importanta strategica si cu un istoric impresionant in economia zonei de desfasurare a activitatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Enviro Hr SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Enviro Hr SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Enviro Hr SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.539