Direct la continutul paginii »

Quick Trad SRLIn timp, am acumulat o vasta experienta in traduceri, in special traduceri dificile, medicale, economice si tehnice, cu care va stam oricand cu placere la dispozitie!

Firma noastra a fost fondata in mai 1990, imediat dupa Revolutie, initial sub forma de mica intreprindere, transformandu-se apoi in 1991 in Societate cu Raspundere Limitata (S.R.L.).

Actualmente se lucreaza pe 6 computere simultan, iar pentru a completa serviciile cat mai bine, au fost achizitionate un copiator profesional si 4 imprimante profesionale (Hewlett Packard) si un scanner pentru realizarea unei calitati ireprosabile a lucrarilor clientilor.

Firma noastra a fost fondata in mai 1990, imediat dupa Revolutie, initial sub forma de mica intreprindere, transformandu-se apoi in 1991 in Societate cu Raspundere Limitata (S.R.L.).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Quick Trad SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Quick Trad SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Quick Trad SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.930Produse

    1. 2