Direct la continutul paginii »

Tartaruga Servizi SRLVă furnizăm servicii de intepretare simultană sau consecutivă/traducere directă în cadrul evenimentului organizat - conferinţe, simpozioane, congrese, prezentări de firme, târguri şi expoziţii, negocieri comerciale.

Comunicarea în diferitele limbi ale Europei reprezintă una dintre provocările cărora trebuie să le facem faţă, iar competenţa de înalt nivel a agenţiei Tartaruga vă conferă succes deplin în punerea în practică a relaţionării cu partenerii pe care îi vizaţi în UE sau cărora le propuneţi afaceri în România.

După ani de experienţă, standardele noastre sunt foarte ridicate, iar metodele şi procedurile prin care ducem la bun sfârsit un proiect sau altul sunt cheia succesului nostru.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tartaruga Servizi SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tartaruga Servizi SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tartaruga Servizi SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.700