Direct la continutul paginii »

Rovel Co SRL



Va garantam confidentialitatea documentelor dumneavoastra. Daca veti considera ca este necesar, putem semna un acord de confidentialitate cu privire la caracterul privat al documentelor.

Suntem o echipa tanara dar experimentata formata din traducatori autorizati de Ministerul de Justitie, absolventi ai Facultatilor de Limbi si Literaturi Straine, specializati in traducerea de materiale stiintifice si tehnice, documente personale si de afaceri.

Traducerea documentelor in/ dintr-o limba de circulatie internationala a devenit o necesitate in contextul colaborarii tot mai stranse intre firme, persoane si asociatii precum si datorita numarului in crestere de oameni care aleg sa traiasca si sa munceasca in tarile Uniunii Europene, Canada, etc.

ROVEL&CO fost creata in anul 2001, tocmai pentru a raspunde cererii tot mai mari de traduceri de acte si documente concepute intr-una din limbile italiana, engleza, franceza, germana si spaniola.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Rovel Co SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rovel Co SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rovel Co SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.222