Direct la continutul paginii »

I Translations Grup SRLAici la I Translations Grup am creat o echipa de profesionisti care sa ofere experienta si seriozitatea necesare finalizarii proiectelor specifice domeniilor Dvs.

Dorim sa ne delimitam de concurenta prin relatii active cu clientii, scopul nostru fiind multumirea clientului prin competenta, calitate, profesionalism si incredere.

Traducatorii nostri profesionisti, lucram numai cu traducatori autorizati de Ministerul de Justitiei si traducatori atestati de Centrul de Perfectionare a Cadrelor de pe langa Ministerul Culturii, sunt selectati pentru diversele proiecte nu numai pe baza aptitudinilor de traducatori dar si pentru afinititatile pentru un anumit domeniu.

Infiintata in luna mai 2002 si avand ca principal obiect de activitate servicii de traducere in/din principalele limbi de circulatie internationala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale I Translations Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre I Translations Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii I Translations Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.586