Direct la continutul paginii »

Euro Educational SRLMisiunea noastră este să oferim clienţilor noştri servicii lingvistice integrate (cursuri, traduceri, interpretariat) care să le faciliteze activitatea şi să contribuie la atingerea obiectivelor profesionale.

Scoala de limbi străine EDUCAȚIONAL Braşov oferă cursuri de limbi străine (engleză, franceză şi germană) şi limba romană ca pachete de pregătire profesională pentru angajații companiilor.

VALORILE EDUCAȚIONAL

- Ne respectăm clienţii şi ne adaptăm serviciile nevoilor acestora.
- Ne respectăm profesia şi suntem fideli metodelor folosite.
- Oamenii noştri sunt baza rezultatelor noastre.
- Reusim în echipă.

Traduceri în şi din limbile străine de circulaţie internaţională ale oricăror tipuri de texte, documente, cărţi din cele mai variate domenii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euro Educational SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Euro Educational SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euro Educational SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.339