Direct la continutul paginii »

Expert Impex SRLAm venit in intampinarea solicitarilor clientilor nostrii si am infiintat un serviciu de formare profesionala.

Oferim servicii de consultanta in domeniile securitatii muncii, situatiilor de urgenta, resurselor umane si protectiei mediului.

Cursurile pe care in prezent le oferim sunt atat de perfectionare cat si de calificare. In urma absolvirii se elibereaza diploma recunoscuta de Ministerul Muncii.

Serviciile sunt prestate numai de consultanti specializati si instruiti in acest scop, supervizati de manageri cu peste 10 ani experienta.

Functionam din anul 2003 pe piata serviciilor din Romania. Am incercat ca serviciile noastre sa satisfaca permanent asteptarile clientilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Expert Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Expert Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Expert Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.464