Direct la continutul paginii »

Belami Foto SRLBelAmi este una din putinele firme particulare din Ploiesti supravietuitoare regimului comunist; se afla inca pe strada Toma Caragiu (fosta Teatrului).

BelAmi este dotat cu laboratorul Noritsu QSS 2211. Datorita monitorului color, unde sunt afisate viitoarele fotografii de pe negativul scanat, sunt evitate orice fel de erori. Prin corectii aplicate direct pe imaginea pozitiva, se mareste calitatea fotografiilor.

De la fotografierea cu lumini incandescente, BelAmi trece la dotarea studioului cu flash-uri. Sunt alese Multiblitz Profilux de 200 si 400 Ws. Sistemele de sustinere, stativele si trepiedele sunt achizitionate de la firma Manfrotto. Fotografierea se face cu camere profesionale: Nikon FM si Mamiya 645. Agfa Optima este negativul folosit in studio.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Belami Foto SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Belami Foto SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Belami Foto SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.084