Direct la continutul paginii »

Panesa Impex SRLImbinand perfect ospitalitatea traditionala cu o servire ireprosabila, Hotel Denisa este alegerea ideala in orice anotimp, atat pentru calatoria dumneavoastra de afaceri, cat si pentru cea in scop turistic.

Pe toata perioada sederii la Hotel Denisa masina dumneavoastra va fi in siguranta in parcarea pazita cu un sistem de supraveghere performant.

Modern, elegant si discret, Hotelul Denisa va asteapta cu drag in localitatea Otopeni, la 5 minute de Aeroportul International Henri Coanda Otopeni.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Panesa Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Panesa Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Panesa Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.281