Direct la continutul paginii »

Schulek SRL- Societatea noastra va ofera o gama diversificata de ambalaje si tuburi din carton impreuna cu un pachet complet de servicii: consultanta, solutii, preambalare, personalizare,paletizare, transport.

- Societatea dispune de personal calificat si cu experienta atit pentru productie cit si pentru consultanta in alegerea si realizarea produsului optim.

- Ambalaje din carton ondulat, Tuburi din carton, Coltare de protectie din carton.Tipar Digital,Folii de Paletizare Ambalare

- Produsele noastre sunt reciclabile in totalitate si nu pun in pericol viata, sanatatea si nu au impact negativ asupra mediului inconjurator.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Schulek SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Schulek SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Schulek SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.005