Direct la continutul paginii »

Lamwork SRL- Din 1996, IMB, Industria monouse de Benevento, imediat se specializata în productia de ustensile de bucatarie monouse de plastic.

- Companie infiintata in Timisoara in anul 2010 cu scopul de a importa si comercializa produse de unica folosinta de inalta calitate de la firma IMB - BENEVENTO ITALIA.

- Furtermore, IMB a vehiculelor cu motor propriu, care permite să funcţioneze imediat, oferind clientilor un serviciu special. Furtermore, IMB Cu un vehiculelor cu motor propriu, de îngrijire permite sa funcţioneze imediat, oferind clientilor serviciu special al ONU.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lamwork SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lamwork SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lamwork SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.952