Direct la continutul paginii »

Pronto G & R & A SRL- Pronto G&R&A este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1992 cu sediul in Bucuresti.

- Pronto imbina stil, calitate si in special Rapiditate pentru a oferi ambalaje din carton care sa reflecte in mod esential prestigiul si specificul clientilor.

- Clientii nostri nu au ramas NICIODATA fara cutii.
In plus datorita automatizarii preturile noastre sunt cele mai bune.

- Firma noastra produce o gama completa de ambalaje de unica folosinta pentru delivery, take away, catering, parasolare, cutii din cartoane speciale pentru mancare chinezeasca, de orice dimensiuni, boxuri, cutii microndul toata gama de ambalajeContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pronto G & R & A SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pronto G & R & A SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pronto G & R & A SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.811