Direct la continutul paginii »

Smarbox Prod SRL- Smarbox Realizeaza Rapid si Ieftin ambalaje din carton, cutii de carton, cutii de transport, cutii arhivare cu autoformare, individuale si colective.

- Smarbox Prod Bucuresti confectioneaza ambalaje din carton duplex, micro sau carton ondulat tip 3 orice fel de ambalaje din carton. Cutiile de carton pot fi de culoare alb sau negru.

- Cutiile de carton sunt fixe, pliante sau cu autoformare

- SMARBOX realizeaza RAPID si ECONOMIC orice cantitate de ambalaje de carton ( cutii de carton, cutii de transport, cutii de carton individuale, cutii de carton arhivare, cutii de carton diverse)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Smarbox Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Smarbox Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Smarbox Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.894