Direct la continutul paginii »

Ecosupreme SRL- Societatea noastra detine in stoc, comercializeaza, cumpara, colecteaza si repara paleti sau europaleti noi si second hand, pentru reintroducerea acestora in circuitul economic.

- Eco Supreme este o companie tanara cu un capital privat avand ca obiect de activitate: colectarea - reconditionarea - vanzarea Europaletilor din lemn

- Produsele pot fi marcate sau nemarcate, atat pentru uz intern sau extern.

- Capacitatea mare de stocare a europaletilor ne permite sa asiguram clientilor nostri o livrare cat mai rapida indiferent de necesitatea acestora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ecosupreme SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ecosupreme SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ecosupreme SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Ecosupreme SRL


37.567